Toegang 

 Nieuws
 Foto's
 Competitie teams
 Training
 Activiteiten
 Over vereniging
 Bestuur en commissies


Belangrijke berichten
1 okt. Lidmaatschap
17 sep. Zeeuwse Masters Enkel 2016
29 mei Intersport Goes 25+ dubbeltoernooi 2016
Belangrijke KNLTB berichten
9 maa. Handig! Actueel baanoverzicht zonder inlog
Leuntje en Merien op de Goese Maan 002.JPG
IMG-20150206-WA0049.jpg
IMG-20150206-WA0048.jpg
Meest recente foto's
5 jaar TV De Goese Maan
 Jos Korstanje  Algemeen  3x gelezen

maandag 5 december 2016, 19:51 uur
Lidmaatschap
 Jos Korstanje  Lidmaatschap  1416x gelezen

Waarom lid worden van TV De Goese Maan 

TV De Goese Maan is een gezellige vereniging waar ieder op zijn / haar niveau kan tennissen. Dit geldt voor spelers van categorie 9 (beginners) tot en met categorie 2 (de betere spelers). Na afloop van het tennis is er volop gelegenheid in de rookvrije kantine gezellig iets te nuttigen. Seniorleden doen verplicht mee aan het vervullen van bardienst bestaande uit 1 of 2 keer per jaar een dienst van drie een half uur. Ons tennispark (5 verlichte tennisrood tennisbanen, 2 verlichte gravel tennisbanen, oefenmuur en kantine) is gelegen aan het Geldelozepad in Goes. Het park is tijdens het seizoen dagelijks van 7.00 uur tot 24.00 uur open en kan er getennist worden.
 
 TV De Goese Maan kent de volgende lidsoorten en contributies in 2016:

 

Seniorlid
Junior
Minior

Zomerlidmaatschap

Winterlidmaatschap

Inschrijfgeld 

 

 

€ 115,00
€   50,00
€   30,00

€   40,00

€   50,00

€   10,00

 

 

 Download onderdaan deze pagina het inschrijfformulier, deze kun je met pasfoto opsturen naar het adres vermeld op het formulier.
OPZEGTERMIJN
Uitsluitend schriftelijk of per e-mail opzeggen vóór 1 december betreffende lidmaatschap voor het volgende verenigingsjaar. Een verenigingsjaar loopt van 1 januari t/m 31 december. Bij voorkeur per mail naar ledenadministratie@degoesemaan.nl U ontvangt een bevestiging per mail van uw opzegging van de ledenadministratie.

PAS EN PASFOTO
Alle leden hebben een pasfoto ingeleverd die gebruikt wordt op de ledenpas voor identificatie. 
Wanneer u niet tevreden bent met uw pasfoto, kunt u een nieuwe pasfoto inleveren vòòr 1 december dan komt in het volgende seizoen de nieuwe foto op de pas.
Bent u uw pas kwijtgeraakt?
Een telefoontje of mailtje naar de ledenadministratie en u ontvangt een nieuwe pas. Kosten: € 5,-.

Download bestanden
Inschrijfformulier lidmaatschap 2016 54 KB (627x opgehaald)
zaterdag 1 oktober 2016, 20:11 uur
Zeeuwse Masters Enkel 2016
 Arno van Trigt  Zeeuwse Masters 2016  381x gelezen

Voor de vierde keer worden op de banen van De Goese Maan de Zeeuwse Masters georganiseerd. 

Van donderdag 29 september 18 uur  tot zondag 2 oktober 17 uur worden de Masters gehouden op ons park. Vanuit de diverse toernooien in het enkelspel in de actuele ratingcategorieën 2 t.m 8 worden op volgorde van behaalde toernooipunten 8 heren en 8 dames uitgenodigd. Dus op donderdag- en vrijdagavond en zaterdag en zondag overdag kan er volop genoten worden van strijd om de beste van Zeeland te worden in ieders eigen categorie.

Er wordt gespeeld op de tennisroodbanen.

Opgave kan via toernooi.nl (zoek naar Districts Masters Zeeland of gebruik de volgende link http://www.toernooi.nl/sport/tournament.aspx?id=B7B4A8E1-5747-4445-81B1-7C6B06B27CED) na ontvangst per email dat je in aanmerking kan komen voor deelname. Let op dat je mailadres zoals bekend bij de KNLTB wordt gebruikt. Voor meer informatie zie website van de KNLTB: http://www.knltb.nl/tennissers/toernooien/districtsmasters--circuits/circuittoernooien-zeeland/

Mocht je geen uitnodiging hebben ontvangen en meen je toch in aanmerking te kunnen komen voor deelname: mail dan naar tc@degoesemaan.nl (voor 20 september)

Voor eventuele vragen: mail naar: tc@degoesemaan.nl

 opgave via toernooi.nl

Kom genieten als deelnemer of toeschouwer van dit afsluitende seizoenstoernooi van Zeeland op onze club 

 

zaterdag 17 september 2016, 19:05 uur
Intersport Goese Maan Open 2016
 Arno van Trigt  Algemeen  224x gelezen

Het is bijna maandag 18 juli. Dan brandt op de banen van TV De Goese Maan de strijd weer los om de diverse tennistitels in enkel- en dubbelspelen op het al weer 5e Intersport Goese Maan Open. Meer dan 200 deelnemers uit Goes en omgeving (omgeving is niet alleen Zeeland, maar tot ver daar buiten inclusief buitenland) doen mee aan dit nog steeds groeiende toernooi. Ruim 225 wedstrijden zijn te bewonderen van maandag 18 juli t/m zondag 24 juli binnen de speelcategorieën  2 t/m 8. Door de week beginnen de wedstrijden rond half 6 en op zaterdag en zondag zal er de hele dag worden gespeeld met op zondag natuurlijk de finales.

Heel de week is er volop activiteit. Kom en geniet van de gezellige mosselavond op vrijdag, de mooie wedstrijden, het gezellige publiek, een lekker drankje en ook de lekkere hapjes en zelfs Wimbledon aardbeien met slagroom worden geserveerd. Oh ja en dan is er tegen bestelling elke dag voor € 7,50 te genieten van een heerlijke maaltijd van Inge (wel even de dag van te voren opgeven!).

Tot ziens op ons mooie tennispark op sportpark 't Schenge (ingang P-Zuid) te Goes  


vrijdag 15 juli 2016, 14:32 uur 0 reacties (reageer)


Intersport Goes 25+ dubbeltoernooi 2016
 Arno van Trigt  Algemeen  1473x gelezen


Intersport Goese 25+ dubbeltoernooi 2016 ACTUEEL RATING TOERNOOI


Beste tennis toernooiliefhebbers

Het Intersport Goese 25 + Dubbel Toernooi is alweer in aantocht. 
Het toernooi is van maandag 20 juni t/m zondag 26 juni 2016 en zal worden gehouden op het gezellige tennispark van T.V. De Goese Maan.

Dit toernooi wordt nu voor de vijfde keer gehouden. 
Net zoals voorgaande jaren kun je je inschrijven voor de 25+,  35+ en 50 + categorie 
 
Ook dit jaar wordt het toernooi op actuele rating gespeeld!! Dit betekent dat als je met een sterkere partner speelt, je wordt ingedeeld in een groep met teams van ongeveer gelijk gemiddelde van jullie actuele dubbelrating.

Wij nodigen jullie dan ook van harte uit om aan dit gezellig toernooi mee te doen!!

De inschrijving is geopend!

Inschrijven kan via http://www.toernooi.nl/

Klik hier om in te schrijven

Inschrijving sluit op maandag 13 juni 2016 om 23:59 uur.


Wij als toernooicommissie gaan er wederom alles aan doen om het weer tot een gezellig en sportief toernooi te maken.

Een sportieve groet,

De Toernooicommissie

zondag 29 mei 2016, 20:06 uur 0 reacties (reageer)
Leuntje en Merien
 Jos Korstanje  Algemeen  555x gelezen

Leuntje en Merien te gast op De Goese Maan

Kunstenaar en geestelijk vader van de Zeeuwse typetjes Leuntje en Merien heeft de afgelopen 2 dagen op de muur van de oefenbaan van onze tennisvereniging het duo Leuntje en Merien aangebracht die voor het eerst de tennissport bedrijven.

woensdag 29 april 2015, 21:26 uur
Algemeen
 Jos Korstanje  Over vereniging  1457x gelezen

Locatie (geen postadres)
Geldelozepad 5b
4463 AJ Goes
tel: 0113-215183

 

 


Correspondentieadres

TV De Goese Maan
Zomerweg 17
4481 BZ Kloetinge
e-mail: secretaris@degoesemaan.nl

 

Bank
Algemeen NL33RABO 0346 0626 75

Ledenadministratie NL59RABO 0152 2948 13

 

 

 

Wilt u meer informatie over lidmaatschap, tennislessen, routebeschrijving e.d. Maak dan uw keuze in het menu rechtsboven in het scherm.

TV De Goese Maan bestaat sinds 2011 en heeft op dit moment om en nabij 530 leden. Het is een club waar aandacht voor gezelligheid (recreatief tennis) en prestaties (wedstrijdtennis) samengaan. In totaal spelen ruim 200 leden competitie in KNLTB-verband (op dinsdag, woensdagmiddag, vrijdagavond, zaterdag en zondag). De zondagcompetitie is het meest gericht op prestatie. Ook in de herfst (oktober/november) wordt in KNLTB-verband competitie gespeeld.

 

Tennissen bij TV De Goese Maan

Over het hele seizoen genomen kan 90% van de tijd vrij getennist worden. Je hoeft niet te reserveren, als alle banen bezet zijn kun je op het afhangbord zien wanneer de eerste baan vrij komt. In de praktijk kan er met name in het begin van het seizoen in de avonduren een korte wachttijd voorkomen. Daarna zijn er vrijwel altijd banen beschikbaar.
Als er voorjaarscompetitie is (7 dinsdagen,­ woensdagmiddagen, vrijdagavonden, zaterda­gen en zondagen per jaar) en tijdens een aantal toernooien zijn de banen voor een groot deel bezet.

Jeugd

Voor de jeugd van TV De Goese Maan is met name de woensdagmiddag gereserveerd, hier worden tennislessen in groepsverband voor de jongste jeugd gepland. De oudere jeugd krijgt tennisles van maandag t/m vrijdag tussen 16.00 uur en 19.00 uur.
Voor de allerjongste jeugd (4 tot 7 jaar) is er een zogenaamd Tenniskids-programma, zowel 's zomers als in de winter.

Tennislessen

De trainer van TV De Goese Maan heet Frank Clausing. De tennistrainer van TV De Goese Maan is gediplomeerd en heeft de vereiste KNLTB-licenties.
Je kunt bij TV De Goese Maan tennisles nemen, maar dat is uiteraard niet verplicht. Voor beginners en jongeren raden we wel aan om tennisles te nemen.


 


Waarom lid worden van TV De Goese Maan

TV De Goese Maan is een gezellige vereniging waar ieder op zijn / haar niveau kan tennissen. Dit geldt voor spelers van categorie 9 (beginners) tot en met categorie 2 (de betere spelers). Na afloop van het tennissen is er volop gelegenheid in de clubkantine" 't Maen'uusje" gezellig iets te nuttigen.Kijk bij lidmaatschap voor meer informatiedinsdag 5 november 2013, 07:55 uur
1
 Nieuws 
Alle berichten

Nieuws per onderwerp:
 Algemeen
 Lidmaatschap
 Over vereniging
 Sleuteladressen bardienst
 Zeeuwse Masters 2016
 KNLTB

Nieuws op datum:
Nieuws via RSS:
xml Nieuws
xml Reacties
Meer over RSS...


 Activiteiten 
1 Januari - 31 December
 Instuif donderdagochtend senioren 55+

 Competitie teams 
Senioren
 Dinsdag Dames
 Donderdag Gemengd
 Donderdag Heren
 Vrijdag Dames
 Vrijdag Heren
 Zaterdag Dames
 Zaterdag Gemengd
 Zaterdag Heren
 Zondag Dames
 Zondag Heren

Junioren
 Zondag Jongens